Srijeda, 29 Novembra, 2023

SOCIJALNO UGROŽENI KORISNICI JU CENTAR ZA SOCIJALNI RAD DOBILI DRVA ZA PREDSTOJEĆE ZIMSKE DANE

Dugogodišnja uspješna saradnja između JU centar za socijalni rad Visoko i International Charity organization, osvjedočena je po ko zna koji put danas na terenu, gdje je za 20 socijalno ugroženih korisnika JU Centar za socijalni rad, upriličena podjela pomoći za predstojeće hladne dane.

Centar za socijalni rad iza sebe ima niz uspješno realizovanih projekata, a aktivnosti će biti nastavljene i u narednom periodu.

“Ovo je jedan veliki projekat, a u narednih nekoliko dana ćemo obići nekoliko porodica, pored ovih koje koje su danas s nama ovdje, a koje će dobiti muzne krave, prehrambene pakete i druge potrebne stvari “, rekao je između ostalog Kemal Mušinbegović, direktor JU Centar za socijalni rad Visoko.

Kroz ovakve akcije želi se naglasiti važnost jačanja svijesti o podržavanju i učestvovanju u humanitarnim akcijama, kojima je cilj isticanje važnosti pomaganja drugima. Pomoći mogu svi, bez obzira na dob, pol, nacionalnu pripadnost, a svako od nas se može naći na drugoj strani, na onoj, na kojoj nam može zatrebati nečija pomoć.

Dženeta Lopo

povezani članci

spot_img

DRUŠTVENE MREŽE

16,235LikesLikes
0SljedbeniciPratite
0PretplatnikaPretplati se
spot_img

POPULARNO