Ministar unutrašnjih poslova ZDK i policijski komesar u radnoj posjeti Policijskoj upravi II u Visokom

Danas, 25.04.2024. godine, ministar unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Emir Vračo i policijski komesar Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Admir Gazić boravili bili su u radnoj posjeti Policijskoj upravi II u Visokom.

Tom prilikom, održan je radni sastanak na kojeje bio prisutan i gradonačelnik Grada Visoko Mirza Ganić. Na održanom sastanku, ministar i policijski komesar su u razgovoru sa svojim saradnicima i rukovodiocima Policijske uprave II i Policijske stanice Visoko razgovarali o najznačajnijim pitanjima koja se tiču stanja sigurnosti na području navedenpolicijske uprave.

U razgovorima sa gradonačelnikom Ganićem, akcenat je stavljen na aktivnosti i mjere koje su poduzimane u proteklom periodu sa ciljem unapređenja stanja sigurnsoti u svim segmentima na području Grada Visokog, dok je u nastavku razgovarano unapređenju saradnje sa lokalnom zajednicom i razvijanjpartnerskih odnosa, posebno u dijelu planiranja i reaalizacije zajedničkih projekatkoji će imati za ciljpoboljšanje kvalitete pružanja usluga građanima i generalno stvaranja što sigurnijeg i uređenijeg ambijenta za život i rad svih građana.

Nakon sastanka, ministar i policijski komesar su prisustvovali svečanom početku kvalifikacionog trurnira u malom nogometuu Visokom, u kojem učestvuju ekipe organizacionih jedinicaMinistarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, i kojim turnirom su i zvanično započela sportska takmičenja u okviru obilježavanja 15. maja, Dana policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantonaTurnir je zapčet u sjajnoj atmosferi, na kojoj bi pozavidjeli i profesionalni sportski kolektivi a ministar Vračo i komesar Gazić su svim učesnicima turnira poželjeli mnogo sreće i sportskog uspjeha a najviše dobrog kolegijalnog druženja.

povezani članci

Najnovije