Petak, 21 Juna, 2024

JAVNI POZIV ZA JAVNU RASPRAVU O NACRTU ODLUKE O JAVNOM REDU I MIRU

JAVNI POZIV

Građanima općine Visoko, općinskim vijećnicima, radnim tijelima Općinskog vijeća, javnim preduzećima i javnim ustanovama, privrednim društvima, fizičkim licima, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, svim drugim koji su zainteresovani da učestvuju u javnoj raspravi, Služba za lokalni ekonomski razvoj, komunalne poslove, zaštitu okoline i javne nabavke oglašava i upućuje javni poziv za:

JAVNU RASPRAVU

O NACRTU ODLUKE O JAVNOM REDU I MIRU

Općinsko vijeće Visoko je Zaključkom, broj: 01/1-02-221/18 od 29.06.2018. godine usvojilo Nacrt odluke o javnom redu i miru i isti uputilo u javnu raspravu u trajanju od 30 dana.

Uvid u tekst Nacrta odluke o javnom redu i miru moguće je izvršiti na web stranici Općine Visoko www.visoko.gov.ba ( KLIKOM OVDJE ), a dostupan je i u Službi za lokalni ekonomski razvoj, komunalne poslove, zaštitu okoline i javne nabavke.

Prijedlozi, primjedbe i sugestije na utvrđeni Nacrt mogu se dostaviti Službi za lokalni ekonomski razvoj, komunalne poslove, zaštitu okoline i javne nabavke do 15.11.2018. godine.

Press Općine Visoko 

povezani članci

Najnovije