Subota, 24 Februara, 2024

“Sedmica zdrave ishrane” u OŠ “Kulin ban”

Predstavnici Savjetovališta za nutricionizam i genetiku Visoko na poziv Vijeća roditelja i menadžmenta OŠ “Kulin ban” organizirali su zanimljiva predavanja i radionice u okviru sedmice zdrave ishrane koja je predviđena za osnovce svih uzrasta.

Instagram stranica Savjetovališta ima sve veći broj pratilaca. Samo provjeren i korisne informacije su zaštitni znak mladih Visočanki, Selme Knezović i Eme Fejzić.

Za kvalitetna i korisna predavanja u vrijeme digitalnih tehnologija brzog života brze i loše ishrane nekada je vrlo bitna inicijativa. Potekla je od Lejle Šahinović, predstavnice Vijeća roditelja.

Savjetovalište za nutricionizam i genetiku nastalo je u okviru Centra za razvoj i inovacije BTS Visoko. Predstavlja pun pogodak i nešto što Grad Visoko do sada nije imao.

Marketingom i marketinškim metodama na pravi način se plasiraju informacije mlađim uzrastima. Stručno i sa puno pažnje i ljubavi. Prvi korak napravljen je u OŠ “Kulin ban”. Za očekivati je nove pozive, nove radionice i predavanja jer vrijedi poslušati savjete mladih Visočanki o temi kako biti i ostati zdrav.

Opširnije večeras u emisiji Visoko Info

povezani članci

POPULARNO