PREDSTOJI TURNEJA DR. OSMANAGIĆA PO ČEŠKOJ I SLOVAČKOJ

Redovite posjete dr. Semira Osmanagića s predavanjima i intervjuima u Češkoj i Slovačkoj, uzrok su brojnih posjetilaca iz ove dvije zemlje Bosanskoj dolini piramidi. Nekoliko hiljada Čeha i Slovaka godišnje u Visokom postaju najlojalniji gosti Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ i najbolji promotori energetskih, arheoloških, duhovnih i ljekovitih aspekata bosanskih piramida. Imidž Bosne i Hercegovine se u ove dvije zemlje totalno promjenio nabolje zahvaljujući piramidama.

I ove godine pronalazač bosanskih piramida gostuje u ove dvije zemlje. Jedan dan nakon povratka (22. 10.2018.) s turneje po četiri američke države, dr. Osmanagić ne gubi vrijeme i već slijedećeg dana (utorak, 23. oktobra 2018.) gostuje u glavnom gradu Češke Republike, Pragu. Održat će predavanje u Fondaciji za arhitekturu i građevinarstvo (Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství, Václavské náměstí 31, Praha 1.

Početak predavanja je u 18:00 sati, i bit će prevođeno s engleskog na češki jezik.

Facebook najava: https://www.facebook.com/events/2235773813325511/

Ulaznice: https://www.smsticket.cz/vstupenky/14063-bosenske-udoli-pyramid-dr-semir-osmanagic

Nakon toga, slijedećeg dana, 24. oktobra, dr. Osmanagić će održati predavanje na Ekonomskom fakultetu, Odjeljenja za marketing, Tehničkog univerziteta u Liberecu, na temu arheološkog turizma kojeg je kreirao projekt bosanskih piramida.  Termini predavanja: 10:40-11:45 i 12:30-14:00.

Iz Češke, Osmanagić odlazi u glavni grad Slovačke, Bratislavu, gdje će učestvovati na dvodnevnoj konferenciji zajedno s Valeri Uvarovom (Rusija) i Michaelom Tellingerom (Južna Afrika). Tokom boravka u Bratislavi, ovaj trojac će imati nastupe na medijima, intervjue na radiju i za časopise.

povezani članci

Najnovije