Povodom obilježavanja 15. maja – Dana policije ZDK održano takmičenje u streljaštvu

Povodom Dana policije Zeničko-dobojskog kantona (15. maja) prisustvovali smo aktivnostima u Centru Specijalne policijske jedinice gdje se odvijalo takmičenje u streljaštvu za pripadnike MUP-a ZDK u sklopu sportskih aktivnosti i takmičenja.

Drago mi je, da sam u prisustvu policijskog komesara Admira Gazića, ponovo se uvjerio u profesionalnost naših policijskih službenika i njihove vještine u streljaštvu.

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Hana Vražalić (PS Visoko), a ekipno je najbolja bila Policijska stanica Visoko. U muškoj konkurenciji najbolji je bio Senad Lopo pripadnik Specijalne policijske jedinice, koja je i u ekipnom takmičenju bila najbolja. Čestitam svim ovim sjajnim ekipama i pojedincima koji su učestvovali.

U okviru obilježavanja 15. maja – Dana policije Zeničko-dobojskog kantona, ovih dana održavaju se sportska takmičenja u različitim disciplinama. I ove godine pripadnici MUP-a takmiče se u streljaštvu, nogometu, odbojci, stonom tenisu i šahu.

Svim policijskim službenicima koji uzimaju učešće u sportskim aktivnostima povodom Dana policije želim da se zahvalim i da poželim sjajno takmičenje i nadmetanje u fer i sportskom duhu.

Emir Vračo – FB Page

povezani članci

Najnovije