Nedjelja, 25 Februara, 2024

Održano polaganje za više pojaseve u TKD kolektivu Bosna-Rudar

Dana, 24.12.2023. godine (nedjelja) održano je polaganje za više pojaseve (viša učenička zvanja) u TKD Kolektivu Bosna Rudar (Visoko, Kakanj, Breza, Vareš i Kiseljak)a polaganju je pristupilo 216 polagača iz svih sekcija našeg kolektiva. Polagači su polagali od 9-1 kup/guep.

Domaćini po sekcijama su bili u 09.00 h TKD Rudar Kakanj u Kaknju, polaganje je nastavljeno u 13.00 h u TKD Bosna Moštre u Visokom, te u 17.00 h u Brezi a domaćin TKD Bosna Breza.

Polaganje je izvršeno u skladu sa pozitivnim i važečim aktima Taekwondo saveza BiH, a komisiju su činili :
Kajević Edin, predsjednik TKD Kolektiva Bosna Rudar 5 dan, Ahmedspahić Kerim, 3 dan,  trener TKD Bosna Breza, Kozlo Adnan 3 dan, trener TKD Rudar Kakanj, Kajević Sajra, 3 dan, trener TKD Bosna Moštre i Valjevac Edin, delegat i zapisničar.

Polagači su pokazali izuzetno znanje i spremnost te onim koji su položili za više pojaseve (viša učenička zvanja) su dodijeljeni certifikati i novi položeni pojasevi.

Uprava TKD Kolektiva Bosna Rudar čestita svim polagačima koji su položili a onima koji nisu, više sreće na sljedećem polaganju.

Krajem mjeseca je prvo kolo lige takmičenja našeg Kolektiva Bosna Rudar.

Sada nam nastupaju novogodišnji praznici, te poslije pauze nastavljamo u novoj 2024 godini, još bolje, jače i ustrajnije.

VAŠ TAEKWONDO KOLEKTIV BOSNA RUDAR

povezani članci

POPULARNO