Subota, 15 Juna, 2024
spot_img

GLASAJMO: Sidik Šabanović folk golgeter sa brojem 11 u finalnom izdanju “Zvezda Granda”

Sidik Šabanović, Visočanin iz Gornjih Porječana plasirao se u finale emisije “Zvezde Granda” i u subotu će nastupiti u završnoj emisiji u kojoj o pobjedniku odlučuju isključivo gledatelji putem sms poruka.

Sidik, mladić sa svoje tek napunjene 24 pjeva sevdalinku, pjeva i narodski rečeno “zakiva”.

U subotu ćemo saznati da li će Visoko u moru pjevača koji će ovog ljeta nastupiti u srcu čaršije i okolini, imati bonus atrakciju sa visočkim pobjednikom “Zvezda Granda” i ostalih 19 finalista. Stadion u Lukama bi bio premalen da primi sve zainteresovane.

Sidik, odnedavno i kapetan bračnih voda i otac sina Edhema, dobio je odličan broj za glasanje u subotu. Broj 11 možda donese pobjedu, mada bi skromni mladić iz Porječana bio zadovoljan i plasmanom među prvih 5.

Na nama je da ga podržimo kako to recimo radi Zenica za svog predstavnika. Zato pozivamo i vlasnike gradskih displeja da što prije ubace reklamni slajd sa Sidikovim rednim brojem i brojevima za glasanje.

Devet je kandidata iz BiH. Svi će imati ogromnu podršku. Statistički tokom svih sezona najviše glasaju Bosanci i Hercegovci.

Kad je sevdah u pitanju, Sidik će biti provjereno najjača karika šou programa u subotu. Njegov mentor Dragan Stojković Bosanac još uvijek nije imao pobjednika, tako da Sidikove šanse rastu. Kad Bosanac kaže “TAKO SE PJEVA U BOSNI”, onda to kaže sa argumentima.

Sidik Šabanović sa rednim brojem 11 u finalnom izdanju “Zvezda Granda” u subotu. Mobitele u ruke i GLASAJTE za odličnog pjevača, skromnog i poštenog porodičnog čovjeka.

povezani članci

Najnovije