Subota, 13 Aprila, 2024

Deset korisnih savjeta: Ako se osjećate bezvoljno i nemate energije, napravite ovo

Najbolji način za uvesti nove promjene je da se osigurate da je energija u vašem domu svježa.

Ljudsko ponašanje je pod utjecajem energije. Mjestima na kojima provodimo najviše vremena treba posvetiti dodatnu pažnju.

Vaš dom bi trebao biti odraz onoga ko ste i šta želite. Slijedite ove jednostavne Feng shui savjete i vidite koje promjene ćete postići, piše Atma.

Čišćenje vašeg doma zapravo poboljšava chi/energiju u vašem domu. Ona pomaže da podignete vibraciju, a time i lakše postignuće ciljeva.

Kako bi osigurali dobru energiju izvana, pobrinite se da imate uređen vanjski dio, te uređenu ogradu oko svoje imovine. To će osigurati da energija ostaje na vašem posjedu i pomoći će vam u postizanju vaših ciljeva s novcem, vezama i zdravljem.

Ako želite oživjeti svoj ljubavni život, pobrinite se da sve porodične fotografije i duhovna božanstva ne budu u sobi. Spavaća soba bi trebala biti mjesto za odmor, intimnost i to je to.

Držite područje ulaznih vrata čisto, oslobođeno od svih stvari i ostavite razmak od oko 1-1,5 m iznutra i izvana slobodan, kako bi se osiguralo da energija može teći i da od nje imaju koristi svi stanari.

Donirajte nekorištene stvari u dobrotvorne svrhe. Vaš dom bi trebao biti odraz onoga ko ste i šta želite, a ne neuredno mjesto zatrpano raznim predmetima. Ne samo da ćete poboljšati energiju u svom domu, vi ćete učiniti i dobro djelo.

Počnite koristiti smjer moći zvan ‘smjer novca’ kada duže vrijeme sjedite, radite, gledate TV-a, i slično. Spavajte s glavom okrenutom u tom smjeru moći. To će vam dati motivaciju i energiju potrebnu za čišćenje vašeg doma. Koristite mapu kako bi pronašli svoj smjer moći.

Ako se osjećate zaglavljeno, prenatrpano i ne znate odakle početi, počnite s pražnjenjem jedne ladice. Potreban je samo jedan korak naprijed da potakne energiju i da vam da zamah za nastavak raščišćavanja vašeg doma od suvišnih predmeta.

Provjerite je li vaš dom svijetao, prozračan i dobro provjetren. Kako bi uistinu podigli nivo energije u vašem domu, otvorite prozore i pustite sunce unutra.

Ako imate u svom domu fontane, akvarij i slične stvari koje uključuju vodu, uvjerite se da su čiste. Ako nisu čiste, pobrinite se da ih očistite, jer to može imati negativan utjecaj.

Budite zahvalni. Zahvalnost je najbrži način za postizanje svih svojih ciljeva. Svi se suočavamo s izazovima, ali važno je imati na umu da možete pronaći dobro u svakoj situaciji. Koristite tu perspektivu kako bi mogli napredovati.

RTV Visoko/Radiosarajevo.ba

 

povezani članci

POPULARNO