Srijeda, 17 Aprila, 2024

Čestitka povodom 3. maja – Dana otpora agresiji na području grada Visokog

Gradonačelnica Visokog Amra Babić i predsjedavajući Gradskog vijeća Visoko Bajro Fejzić uputili su čestitku povodom 3. maja – Dana otpora agresiji na području grada Visokog u kojoj stoji.

‘U ime gradske administracije, zakonodavne i izvršne vlasti, te u svoje lično ime, svim stanovnicima Visokog, a posebno porodicama šehida i poginulih boraca, ratnih vojnih invalida, dobitnicima najvećih ratnih priznanja i demobilisanim borcima, čestitamo 3. maj – Dan otpora agresiji na području našeg grada.

Naša je dužnost da se u ovim teškim vremenima pandemije i vanrednog stanja u BiH, sjetimo i nikada ne zaboravimo hrabre borce koji su odbranili Visoko od zla i pružili otpor agresorskim snagama. Neka njihova borba, snaga i istrajnost budu primjer nama i generacijama koje dolaze.’

Gradonačelnica Grada Visoko
Amra Babić

Predsjedavajući Gradskog vijeća
Bajro Fejzić

U povodu 3. maja, gradonačelnica Visokog Amra Babić i predsjedavajući Gradskog vijeća Visoko Bajro Fejzić će u nedjelju (03.05.2020) u 13:00 sati položiti cvijeće na Spomen kosturnicu borcima NOR-a, Spomen obilježje šehidima i poginulim borcima i Trgu žrtava genocida u Srebrenici.

povezani članci

POPULARNO