Utorak, 16 Jula, 2024

ASTROLOGIJA: UTORAK 24. SEPTEMBAR

Ovan

Uskladite porodične obaveze sa poslom. Počnite na vrijeme da završavate sve što imate za danas. Budite strpljivi sa partnerom, ne ulazite u rasprave.

Bik

Ne obraćajte pažnju na kritiku drugih ljudi, radite kako mislite da treba. Bitno je da ste zadovoljni kako vam sve ide. Porodica vam je velika podrška u svemu. Pravite kompromise na poslu.

Blizanci

Nemojte na poslu da radite neke stvari koje nisu vaša obaveza, odradite samo ono što morate. Sve završite na vrijeme. Moguće je neko novo poznanstvo preko prijatelja.

Rak

Saradnici vam nisu naklonjeni danas, ali sve možete sami da završite. Budite strpljivi sa partnerom. Bitno je da postignete kompromis.

Lav

Danas ste komunikativni. Moguć je priliv novca. Zadovoljni ste kako sve ide na poslu. Mogući su problemi sa varenjem.

Djevica

Ako niste raspoloženi za druženje, ostanite kod kuće. Prijaće vam relaksacija. Pomalo ste napeti pa bi bilo dobro da posvetite vrijeme sebi.

Vaga

Vidite se sa prijateljem sa kojim se niste vidjeli odavno. Iskoristite dan za plaćanje računa i za završavanje obaveza. Budite odgovorniji što se tiče posla.

Škorpija

Raščistite svoj prostor, izbacite danas sve što vam smeta. Pazite kome šta pričate. Moguć je kraći put.

Strijelac

Moguće je da ćete dobiti neki novac koji čekate duže vrijeme. Budite temeljni na poslu. Pripazite na sitnice koje mogu biti veliki problem. Odradite sve što možete i ne ostavljajte ništa za drugi dan.

Jarac

Bilo bi dobro da se ne nervirate oko posla i obaveza. Posvetite se završavanju obaveza i planiranju svega za ostatak nedjelje. Imaćete dobar odnos sa drugima, pa je sada idelno vrijeme za saradnju.

Vodolija

Napeti ste. Teško vam ide obavljanje svih obaveza. Najbolje bi bilo da provedete neko vrijeme u prirodi ili da se bavite nekom aktivnošću. Tako ćete smanjiti stres.

Ribe

Nemojte da se raspravljate sa kolegama, nego pokušajte da dođete do dogovora brzo. Preosjetljivi ste. Poslušajte savjet prijatelja danas u vezi sa poslom.

povezani članci

Najnovije