Subota, 22 Juna, 2024

Za samo sat vremena rasprodane ulaznice za BiH – Portugal

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u oktobru dočekuje Portugal, a samo nakon sat vremena sve ulaznice su rasprodane sa platforme Kupikartu.ba.

Veliki broj navijača je odmah krenuo u online kupovinu ulaznica što je izazvalo određene tehničke probleme na stranici Kupikartu.ba, ali na kraju su sve ulaznice rasprodane za samo sat vremena.

Sigurno da će veliki broj ulaznica završiti na crnom tržištu sa cijenama mnogo većim od prvobitne.

Portugal u svojim redovima ima mnogo fudbalskih zvijezda pa je to sasvim sigurno razlog ovako brze prodaje svih ulaznica.

Ulaznice za istočnu tribinu gdje se nalaze i VIP lože nisu u prodaji, a cijene karata za ovu utakmicu su bile 30 KM (tribina zapad) te 20 KM (jug i sjever).

“S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice A reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena.

Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen.

Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu”, poručuju iz Fudbalskog saveza BiH.

Zmajevi će tri dana prije Portugala igrati utakmicu sedmog kola grupe J kvalifikacija za EURO u gostima protiv Lihtenštajna.

RTV Visoko/Reprezentacija.ba

povezani članci

Najnovije