Subota, 15 Juna, 2024
spot_img

Visočanin Adis Hajlovac oficir za sigurnost tokom finala UEFA Liga Europe između Atalante i Leverkusena

Bosna i Hercegovina će na jednom od najvećih UEFA prvenstava u finalu imati predstavnika svoje zemlje. Adis Hajlovac, član Koordinacionog odbora NK Bosna Visoko, obavljat će ključnu ulogu kao oficir za sigurnost tokom finala UEFA Lige Europe između Atalante i Leverkusena.

UEFA je vjerovala Hajlovcu u prethodnim prilikama. Ovo će biti treće uzastopno finale u kojem će Adis biti ključan za održavanje sigurnosti događaja, budući da je slične zadatke obavljao na finalima u Sevilli i Budimpešti.

Njegova posvećenost profesionalizmu i marljivom radu u prethodnih 11 godina, kada se brinuo o bezbjednosti svih reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovina, rezultirali su kontinuiranim angažmanom na međunarodnom nivou.

Adisove obaveze neće prestati završnicom UEFA Lige Europe ove godine. Osim toga, on će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na sljedećem Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, gdje će nadgledati sigurnost stadiona u Stuttgartu.

Adis Hajlovac je izuzetan profesionalac čija karijera svjedoči o njegovoj stručnosti i posvećenosti. I dalje podržava unapređenje sigurnosti i sporta na najvišem nivou dok je u Izvršnom odboru Nogometnog saveza FBiH, što podiže profil i međunarodno priznanje Bosne i Hercegovine.

RTV Visoko/Visoko.co.ba

povezani članci

Najnovije