Petak, 23 Februara, 2024

U PONEDJELJAK POČINJE PREVENTIVNA SISTEMSKA DERATIZACIJA U ZGRADAMA NA PODRUČJU GRADA VISOKO

Obavještavamo korisnike da će JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko putem Odjeljenja za građevinske poslove, usluge i održavanje objekata od ponedjeljka – 25.12.2023. g početi sa realizacijom obavezne jesenske preventivne sistemske deratizacije u svim zgradama na području grada Visoko, a ista se vrši u u skladu sa Naredbom Ministarstva zdravstva ZE-DO kantona.

Obavezna jesenska preventivna sistemska deratizacija u zgradama na području Grada Visoko provest će se u periodu od ponedjeljka (25.12.2023. g) do četvrtka (28.12.2023. g), te se ista vrši u cilju suzbijanja širenja glodara koji mogu biti prenosioci raznih vrsta bolesti.Navedenu deratizaciju objekata provest će firma “Ekocijan“d.o.o. Sarajevo.

Deratizacijom će biti obuhvaćene sve podrumske, tavanske i ostale zajedničke prostorije u svim zgradama na području Grada Visoko, te ovim putem molimo sve etažne vlasnike – stanare da otvore svoje predulaze i na taj način obezbijede neometan pristup izvođačima radova, kako bi se navedena deratizacija izvršila što kvalitetnije i efikasnije u svakom dijelu zgrade.

Unaprijed se zahvaljujemo na povjerenju i saradnji!

JKP “VISOKO“ d.o.o. Visoko

povezani članci

POPULARNO