Nedjelja, 25 Februara, 2024

TKD klub Crni labudovi Visoko na seminaru u Sarajevu

U Sarajevu, u Hotelu Hollywood odrzan je seminar za licenciranje trenera i sudaca iz TKDSBIH. Organizator ovog seminara bio je TKDSBIH a na ovom seminaru pristupila su nasa 4 trenera: glavni trener i osnivac TAEKWONDO KLUBA CRNI LABUDOVI VISOKO Raif Ahmic, te asistenti Rijad Ahmic, Minela Sudzuka i Senad Husejnovic.

Na ovom seminaru se desio jedan poseban događaj gdje je primovisana knjiga “Život izvornih vrijednosti “o Taekwondo sportu u BiH a naravno i o kulturi i nastanku taekwondo sporta u Koreji.

Drago mi je da sam se i sam nasao u ovom udžbeniku gdje ce biti kao obavezan predmet na fakultetu u Sarajevu FASTO, tako da je trener Crnih Labudova usao u istoriju ovog sporta kao osvajac prve medalje za evropskih prvenstava za BiH kako je postala NEZAVISNA.

Nadam se da ce nam ovo dat jos vise snage i volje kako bi u narednom periodu bili jos bolji i jos predani radu sa mladim naraštajima.

Posebno mi je drago sto je u ovoj knjizi moja slika zajedno sa mojim rahmetli majstorom Zejdom Dukmenicem jer za sve postignuto u zivotu a i sportu prvo za zahvaljujem dragom Bogu i naravno mom majstoru Zejdu.

Sljedeća aktivnost kluba je zavrsna za ovo uspješnu sezonu,a to je polaganje ucenickih pojaseva koje ce se odrzati 26.12.2023 u 19:00 u OŠ ALIJA NAMETAK BUCI.

TKD klub Crni labudovi Visoko

povezani članci

POPULARNO