Srijeda, 21 Februara, 2024

TKD Bosna-Rudar u Brezi priredio druženje za pamćenje

Kolektiv Bosna-Rudar u petak je imao dvije aktivnosti u Brezi: Prijem kod načlenike Općine Breza, Vedada Jusića i poslava povodom uspješne takmičarake sezone.

Načelnik Vedad Jusić ugostio je najupsješnije takmičare kolektiva iz Breze, te trenere Edina Kajevića i Kerima Ahmedspahića. Treneri su prezentovali uspjehe i rad kolektiva. Načelnik je čestitao i poželio sreću ovom uspješnom klubu, te obećao suradnju u narednoj godini.

Uprava kluba se zahvaljuje načelniku Vedadu na prijemu i podršci.

Poslije uspješne organizacije slavlja i druženje u Visokom i Kaknju, TKD BOSNA-RUDAR priredio je promociju svojih uspjeha i u BREZI.

Uz slatkiše i osvježenje članovi i roditelji iz Breze upoznali su se sa uspjesima kolektiva u prethodnoj sezoni, najuspješnijim takmičarima te budućim planovima.

Nagrađeni su najuspješniji brezanski članovi za 2023. godinu, a to su:

Bilal Bašić
Sulejman Bajtarević
Ismail Hercegovac
Ahmed Mamela.

Nagrađeni su osvajači evropskih medalja, državni i federalni prvaci, te osvajači mnogo turnira na nivou BiH i regiona, a svi članovi su mogli iskoristiti kutak za fotografiju kako bi zabilježili najljepše momente za čitav život.

Manifestaciju je upriličio i predsjednik kolektiva Edin Kajević, koji je uputio čestitke svim osvajačima medalja i treneru Kerimu Ahmedspahiću, treneru Brezanske sekcije.

Također, treneri Edin i Kerim iskoristili su priliku da se zahvale roditeljima na podršci i zalaganju.

VAŠ TAEKWONDO KOLEKTIV BOSNA – RUDAR

 

 

povezani članci

POPULARNO