Nedjelja, 16 Juna, 2024
spot_img

Skupština NK Bosna najavljena za 23.01.2024.godine

Kako nam je potvrdio Goran Andrijanić predsjednik Skupštine NK Bosna za 23.01.2024.godine najavljeno je održavanje vanredne Skupštine nakon koje će biti poznat novi predsjednik kluba i upravni odbor.

Svi dosadašnji članovi upravnog odbora i predsjednik Nermin Kadrić podnijeli su pismene ostavke i to je bio preduslov za sazivanje skupštine. Kako nezvanično saznajemo za vrijeme ove pauze dok se samo prividno u klubu nije dešavalo ništa skupina bivših igrača i iskrenih navijača kluba su intezivno razgovarali i pregovarali sa budućim potencijalnim šefom stručnog štaba te nogometašima koji su interesantni Bosni za drugi dio sezone.

Uz sve to intezivno se pregovaralo i sa trenerima i kako je potvrdio naš izvor direktno uključen u ove aktivnosti nova strategija kluba je – NIKO NIJE IZNAD BOSNE koju prati i nova politika kluba za duži period, a to je afirmacija visočkih trenerskih kadrova i visočkih igrača prevashodno iz omladinskih selekcija ali i onih koji su iz raznoraznih razloga napustili Visoko i NK Bosna te trenutno igraju u drugim klubovima.

Ista strategija je zamišljena i za upravljačku strukturu koja predviđa da klubom upravljaju bivši igrači i oni koji su u godinama iza nas pokazali da su iskreni prijatelji i navijači kluba.

Svakako će sve biti puno jasnije nakon 23.01. i održane Skupštine koja će riješiti mnoge dileme u situaciji kada prvi put u istoriji uz pomoć i odlučnost Gradske uprave finansijska sredstva neće biti problem.

RTV Visoko/Visoko.co.ba

povezani članci

Najnovije