Sidik Šabanović poslao važnu i iskrenu poruku svima: Dragi moji Visočani…

Sidik Šabanović, Visočanin koji je svojim maestralnim pjevanjem osvojio srca publike u ovogodišnjem izdanju velikog regionalnog takmičenja Zvezde Granda, večeras će nastupiti u finalu.

Šabanović je putem svog Facebook profila uputio važnu poruku svim Visočanima i građanima Bosne i Hercegovine.

“Dragi moji Visočani, i svi moji Bosanci i Hercegovci, želim svima da se od srca zahvalim na podršci koju sam dobijao od vas tokom cijelog takmičenja. Ono što je bilo do mene i što sam ja mogao odraditi, ja sam odradio u ovih 13 krugova takmičenja, konačan rezultat je u vašim rukama! A sada je došlo vrijeme da vas zamolim da dijelite ovu objavu i da u finalnoj noći Zvezde Granda glasate za mene, na način da u SMS poruci kucate broj 11 na broj države iz koje glasate,” poručio je Šabanović.

Podsjećamo, program ovogodišnje manifestacije Dana kulture i sporta “Visočko ljeto 2024” dogovoren je i popunjen još prije šest mjeseci, a imena izvođača će uskoro biti ozvaničena. Međutim, zbog izuzetnog uspjeha Sidika Šabanovića u Zvezdama Granda, organizatori su odlučili da će Šabanović nastupiti na Visočkom ljetu.

Dani kulture i sporta “Visočko ljeto 2024” će se održati od 21. do 25. jula, dok će manifestacija ove godine završiti solističkim koncertom Sidika Šabanovića 26. jula. Nakon toga, počinju Dani trgovine ili nadaleko poznati “Visočki vašar”.

Visoko.co.ba

povezani članci

Najnovije