Ponedjeljak, 26 Februara, 2024

Semir Osmanagić održao predavanje na Zagrebačkom velesajmu

U Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma Dr Semir Osmanagić održao je u subotu 2. decembra 2023. godine predavanje pod nazivom ‘Energija bosanskih piramida’.

Mada je olujno nevrijeme vladalo u Zagrebu uoči predavanja ipak je dvorana bila ispunjena zainteresovanim posjetiocima koji su došli da čuju novosti iz Bosanske doline piramida. Tokom dvoiposatne prezentacije direktor Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ govorio je o zabludama moderne arheologije i programiranjem stanovništva neistinama o drevnoj prošlosti koje provode elite.

Nakon što je pokazao da je svijet prošlosti bio svijet piramida, a da egipatske piramide nisu građene kao grobnice, pronalazač bosanskih piramida je uspještno demonstrirao brojnim naučnim argumentima da su piramide energetski pojačivaći, a da se ta energija može koristiti za komunikaciju, zaštitu zdravlja, unaprijeđenje molekularne sturkture vode i hrane, jačanje imuniteta, razvoj duhovnih čula, čišćenje atmosfere i sl.

Ovo je bila prilika da Dr Semir Osmanagić predstavi tri nove knjige objavljene u 2023. godini: ‘Moja priča – Otkrivena tajne bosanskih piramida’ (drugo, dopunjeno izdanje), ‘Moji razgovori sa vještačkom intelgencijom’ i ‘Ravne 3 – Oldest Structure in the World’.

RTV Visoko/Fondacija AP BPS

 

 

 

 

 

povezani članci

POPULARNO