Subota, 24 Februara, 2024

RK Bosna Ekoenergija u subotu igra domaći prijateljski susret protiv RK Žepče

Osim omladinskih selekcija, svoj prvi prijateljski susret u sklopu priprema za proljetnu polusezonu će odigrati i seniori RK Bosna Ekoenergija koji će ugostiti ekipu Žepča, koja se takmiči u sjevernoj grupi Prve lige FBiH.

Podsjećamo da se Visočani od 8. januara intenzivno pripremaju za nastavak sezone u južnoj grupi Prve federalne lige u kojoj će pokušati nadoknaditi četiri boda zaostatka u odnosu na lidera sarajevsku Bosnu što bi značilo ekspresan povratak u Premijer ligu i najbolji poklon za jubilarni, 70. rođendan kluba.

Ekipa Žepča ne bi trebala biti preteška prepreka na putu do sigurne pobjede, koja će biti uvertira za znatno teže provjere koje će uslijediti u narednom periodu.

Početkom februara planirano je da u Visokom bude održan i kvalitetan dvodnevni pripremni turnir, o kojem će pojedinosti biti ubrzo poznate.

Prijateljski rukometni susret između ekipa Bosne Ekoenergija i Žepča na rasporedu je u subotu, 20. januara od 17 sati i 30 minuta u KSC-u Mladost, a ulaz je besplatan.

Pozivamo navijače, koji su se zbog prvenstvene pauze zasigurno uželjeli utakmica, da u što većem broju prisustvuju i uživaju uz podsjećanje da se Prvoligaška prvenstva nastavljaju 17. februara.

Slaven Mirković

povezani članci

POPULARNO