“Ravne 2”: Summer solstice festival od 19. do 24. juna

Najljepši park na jugu Europe, Arheološko-turistički park “Ravne 2” široko raširenih ruku dočekuje goste iz čitavog svijeta koji će u Visoko doputovati povodom obilježavanja 21. juna, Ljetnog solsticija. Ovogodišnji Summer solstice festival koji organizira Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” trajat će od 19. do 24. juna, a bogat kulturno-umjetnički i zabavni program bit će upotpunjen i Sajmom zdravog načina života s brojnim izlagačima

Autori i izvođači koji će obilježiti ovogodišnji Summer Solstice Festival su:  Manas Centar iz Slovenije i Marina Trost iz Njemačke u utorak (19.6),  vokalni trio Pella iz Makedonije i BrankaBožić s pratećom grupom iz Slovenije u srijedu (20.6), Golden Sun Pan European Peace Ceremony iz Holandije, Braco – Silent Gaze for World Peace i Seda Bagcan iz Turske u četvrtak (21.6), kolektiv Vibrica iz Hrvatske u petak (22.6), Goran Karan i bend Vagabundo iz Hrvatske u subotu (23.6), te Nane&Omcho i Elvir Laković Laka iz BiH u nedjelju (24.6).

Sajam zdravog načina života ponudit će kristale i minerale, certificirane organske proizvode, prirodne preparate, ljekovito bilje i predmete iz kućne radinosti.

Pozivamo Vas da posjetite najljepši park na jugu Evrope i dočekate ljeto 2018. godine u pozitivnom okruženju i dobroj atmosferi i uživate i u ostalim sadržajima koje nudi ova lokacija: mir i spokoj, spiritualnost i pozitivnu energiju, ljekovitost i opuštanje, druženje s ljudima sa svih kontinenata, spoj nauke, arheologije, volonterizma, osmijeha i dobrih vibracija.

Sve dodatne informacije o festival možete pronaći na sljedećem LINKU.

povezani članci

Najnovije