Subota, 13 Aprila, 2024

Predstavljamo Visočanku Dženitu Kadić poznatu po visokokvalitetnim proizvodima za njegu kože

Brojne su pozitivne priče o pokretanju biznisa u našem gradu. Pravi primjer je i Visočanka Dženita Kadić, koja je danas prepoznatljiva po svojim viskokvalitetnim proizvodima za njegu kože. Posjetili smo Dženitinu labaratoriju i saznali kako je priča zapravo počela.

„Vi ste nam došli na naš rođendan, mi za par dana slavimo tri godine postojanja Mak Skincare brenda onakvog kakvog znamo danas. Međutim, priča je počela puno ranije prije nekih 12-13 godina kada sam prvi put „zamutila“ svoju kremicu. Naravno to je bilo sve na mnogo skromnijem nivou što se tiče i znanja i mogućnosti, a na kraju krajeva i sirovina, ali treba spomenuti te početke, pa sam se u međuvremenu bavila i nekim drugim poslovima, ali uvijek je ostala ljubav i izučavanje materije što je i dovelo do ovog što imamo danas, priča o jednom brendu koji ima za cilj da donese osmjeh na lice svakoj ženi i svim onima koji uživaju u njegi kože“-izjavila je za RTV Visoko Dženita Kadić, vlasnica brenda „Mak Skincare“

Mak Skincare je brand preparativne kozmetike visokih performansi koji u svojim formulacijama kombinuju prirodne i aktivne sastojke u optimalnim koncentracijama i najboljim kombinacijama koje garantuju vrhunske rezultate. Od samog početka postavili su najviše standarde, pa slobodno možemo reći da, kako kvalitetom tako i formulacijama i ponudom, pariraju najboljim svjetskim brandovima iz oblasti dermokozmetike.

„Moto našeg branda je „Ljepota sa stavom“, što podrazumijeva da kupac zahtijeva najbolje za svoju kožu. Stoga je jedan od naših svakodevnih zadataka i edukacija o sastojcima, koži i njenoj pravilnoj njezi“- priča nam Dženita.

U poslovnu priču je uključena cijela porodica, a brend je dobio ime po Dženitinom šestogodišnjem sinu Maku. Razgovarali smo i o tome  kako pravilno njegovati kožu ljeti, zimi, kao i u zavisnosti od tipa kože, koliko je posvećenost i edukacija važna u svakom poslu i još mnogo toga. Kraći prilog gledajte večeras u programu TV Visoko, a detalje vam donosimo uskoro u emisiji „Zdravosfera“.

Amra Čosić

povezani članci

POPULARNO