Subota, 13 Aprila, 2024

Posjeta delegacije Italijanske trgovinske agencije kompaniji Alternativa

Menadžment kompanije ALTERNATIVA d.o.o. ugostio je prestižnu delegaciju iz Italijanske trgovinske agencije. Ovaj susret nije bio samo prilika za formalne razgovore o poslovanju, već i o jačanju bilateralnih odnosa između Italije i Bosne i Hercegovine.

“Naša usmjerenost prema kvalitetnim italijanskim mašinama odvela nas je na put uspješne saradnje s partnerima. Kao aktivni posjetitelj na sajmovima, s ponosom promoviramo vrhunske tehnologije koje su ključne za naš poslovni uspjeh. Tokom razgovora, s punim entuzijazmom smo dijelili: ideje, iskustva i vizije za buduće projekte koji će unaprijediti naše poslovne veze. Uzbuđeni smo zbog potencijala koje ova saradnja donosi te jedva čekamo daljnje korake prema jačanju partnerstva između naših dviju zemalja. Uvijek smo otvoreni za nove prilike i izazove koji nam donose raznolikost i rast te se veselimo novim avanturama na poslovnom horizontu.” istakao je direktor Salih Lemeš.

Na kraju izdvajamo, posljednji radni dan 2023 ., menadžment, uposlenici i saradnici kompanije Alternativa prigodnom svečanošću obilježili su proizvedenih jubilarnih 11.111.111 m2 termoizolacionih sendvič panela. Alternativa je još jednom potvrdila lidersko mjesto u regionu i šire u svojoj djelatnosti.

Mirha Ganić

povezani članci

POPULARNO