Utorak, 23 Jula, 2024

Počela prodaja ulaznica za humanitarnu utakmicu BH Fanaticosa i legendi bh. nogometa

Objavljene su osnovne informacije o kupovini ulaznica za humanitarnu utakmicu BH Fanaticosa protiv legendi bosanskohercegovačkog nogometa. Susret će se održati 21. Marta u zeničkoj Areni s početkom u 15:00 sati.

Online donatorske karte – broj ulaznica koje možete kupiti je NEOGRANIČEN i prodavat će se na stranici tixbase.com s kojom je Udruženje Pomozi.ba dogovorilo suradnju. Na svaku prodatnu ulaznicu, koja će koštati 5 KM, tixbase će donirati dodatnu 1 KM u humanitarne svrhe.

Svjesni smo da će mnogi kupiti ulaznicu, samo kako bi pomogli u održavanju humanitarnog spektakla između BHFanaticosa i Legendi bh. fudbala, odnosno kako bi pomogli u liječenju bh. građana. Naravno, stalo nam je i da tribine zeničke Arene budu ispunjene, kako bismo poslali zajedničku poruku podrške svim našim oboljelim građanima. U to ime dopustili smo kupnju većeg broja ulaznica putem on line prodaje, uz mogućnost preuzimanja printane ulaznice na samom ulazu u Arenu, što ćemo vam kratko objasniti.

Registracija na OVOM LINKU je prilično jednostavna i dovoljna su tri koraka za kupnju ulaznice. Dovoljno je da unesete svoju e-mail adresu i kliknete na odabrani ‘event’. U ovom slučaju na Humanitarnu utakmicu između BH Fanaticosa i Legendi bh. nogometa . Potom odlučite koliko ulaznica želite kupiti i kada to završite, vaše ulaznice će se nalaziti u vašoj tixbase novčanici.

Ukoliko želite prisustvovati utakmici na ulazu u Arenu, 21. marta, redarska služba će skenirati vaš kod i dati vam printanu ulaznicu, s kojom možete prisustvovati spektaklu.
Također, u prodaji će biti i printane karte, koje će biti dostupne nekoliko dana prije početka utakmica, ali i na sami dan događaja predstavljat će realni kapacitet Arene.

Svi u Zenicu, 21. marta od 15:00 sati”, navodi se na stranici pomozi.ba.

RTV Visoko/Zenicablog.com

povezani članci

Najnovije