Subota, 15 Juna, 2024
spot_img

NASTAVLJENI RADOVI NA OPREMANJU MULTIMEDIJALNE KONFERENCIJSKE SALE U PARKU „RAVNE 2“

Multimedijalna konferencijska sala u sklopu Arheološko-turističko parka „Ravne 2“ se pokazala kao pun pogodak, iako radovi na samom opremanju i završetku još uvijek nisu gotovi. U proteklom periodu, otkako je sala otvorena i sagrađena, održane su projekcije filmova, predavanja, kao i školske prezentacije.

Proteklih dana nastavljeni su i radovi na opremanju ovog značajnog objekta, kako za Fondaciju i sam park „Ravne 2“, tako i za sve korisnike, koji će ovo mjesto moći besplatno koristiti za brojne namjene.

U proteklom periodu konferencijska sala je dobila svoje krajnje obrise, a trenutno su u toku unutrašnji radovi. Postavljena je lepenka na podove, a tokom naredne sedmice na red dolazi postavljanje estriha, kao podna izolacija samog objekta. U narednom periodu bit će nastavljeni radovi na opremanju sale, pa će tako biti urađena i sva preostala izolacija, postavljeni portali i vrata, a samim završetkom radova, i ovaj novi sadržaj i objekat u parku „Ravne 2“ će u potpunosti biti na usluzi svima koji se odluče svoje aktivnosti izvoditi u prelijepom prirodnom ambijentu parka „Ravne 2“.

povezani članci

Najnovije