Srijeda, 24 Jula, 2024

NA SAJMU U PARKU „RAVNE 2“ OVE GODINE PREKO 60 IZLAGAČA IZ CIJELE BIH

Pored bogatog programa koji prati ovogodišnji festival u parku „Ravne 2“ koji se održava povodom prvog dana ljeta i ljetnog solsticija, brojni posjetitelji koji su na festival stigli već prvog dana, ove godine mogu uživati i u do sada najbogatijoj ponudi sajma koji se održava također na prostoru parka.

– Ove godine imamo najbogatiji sajam do sada, sa najboljom ponudom i sa preko 60 izlagača koji nam dolaze iz cijele Bosne i Hercegovine. Tu su izlagači i proizvođači iz Krajine, Srednje Bosne, Hercegovine, iz velikog broja gradova cijele zemlje. I taj sajamski prostor pokušali smo ove godine još ljepše rasporediti, pa tako imamo dio koji se odnosi na organsku proizvodnju, zatim tu su izlagači koji nude prirodne preparate, med, nakit, rukotvorine, a u sklopu sajma imamo i mini sajam minerala i kristala, tako da za svakoga imamo ponešto za ponuditi. – kazala nam je programska direktorica parka „Ravne 2“, Azra Ohran Zubić.

Bitno je napomenuti da je sajam otvoren prvog dana festivala, te da izlagači, njih preko 60 svoje proizvode predstavljaju tokom trajanja festivala, dakle sve do nedjelje. Po onome što smo uspjeli vidjeti i obići prvog dana festivala, ponuda je izuzetno bogata, izlagači su zadovoljni, kao i brojni posjetitelji festivala i sajma.

povezani članci

Najnovije