Srijeda, 21 Februara, 2024

MZ RADOVLJE: NASTAVLJENI RADOVI NA POBOLJŠANJU PUTNE INFRASTRUKTURE

Radno je i danas bilo u MZ Radovlje. Radovi na poboljšanju putne infrastrukture su nastavljeni, realizirana je druga faza asfaltiranja u naselju Tujlići.

Senad Goralija – predsjednik Savjeta MZ Radovlje je tokom razgovora za naš medij javnost informisao o pojedinostima realiziranih projekata uz najavu budućih aktivnosti.

Naglasio je da su održani i sastanci sa mještanima, koji su akcentirali primjećene nedostatke, tako da se međusobnom komunikacijom nastoje pronaći najoptimalnija rješenja vezana za svakodnevnicu mještana na ovom prostoru, a posebno za sigurnost vozača, jer se radi o iznimno frekventnoj putnoj dionici.

Dakle, radovi predviđeni Gradskim budžetskim proračunom i dalje se nastavljaju ubrzanim koracima s ciljem poboljšanja i novoizgradnje putnih dionica na području cijelog Visokog, a poteškoće koje su nezaobilazne prilikom izvođenja i kompozicije ovih aktivnosti će, vjerujemo, biti efikasno i adekvatno rješavane na zadovoljstvo mještana, koje je najprioritetniji zadatak lokalne vlasti.

Detaljan prilog uz izjavu Senada Goralije pogledajte večeras (četvrtak, 26. maj) u emisiji Info Visoko.

Slaven Mirković

povezani članci

POPULARNO