Nedjelja, 23 Juna, 2024

Mensur Džaviti: Uspjeli smo ostati neporaženi na gostovanjima

Najmlađa ekipa Druge lige Centar nastavlja svoj put dobrih igara na gostovanjima, a kako stvari stvoje sasvim je izvjesno i da će za zelenim stolom dobiti najlošije odigranu utakmicu u Visokom za što je jedan od razloga bio i nepravilnost i neregularnost protivnika iz Breze pa će tako NK Bosna uz lidera FK Famos ostati jedina neporažena ekipa u proljetnom dijelu sezone.

Kao i obično za Visoko.co.ba trener Mensur Džaviti komentarisao je proteklu utakmicu 22.kola odigranu u Maglaju gdje je NK Bosna remizirala sa domaćom ekipom NK Moševac rezultatom 0:0.

– Nakon lošeg izdanja protiv Rudara iz Breze, uspjeli smo se vratiti i ostati neporaženi na gostovanju u Maglaju. Kada se vide šanse koje smo imali, mislim da smo bliže bili pobjedi od Moševca. Na kraju možda je i najrealniji rezultat 0:0.
Želim da se zahvalim domaćinu na korektnom prijemu i korektnom ponašanju na terenu. Naredno kolo u goste nam dolazi ekipa Koline gdje ćemo nastojati potvrditi dobru igru iz Maglaja i ostvariti pobjedu. – rekao je za Visoko.co.ba trener NK Bosna Mensur Džaviti.

RTV Visoko/Visoko.co.ba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

povezani članci

Najnovije