Srijeda, 19 Juna, 2024

LJEKOVITA SVOJSTVA BOSANSKIH PIRAMIDA PREDSTAVLJENA U ST. PETERBURGU

Pod predsjedanjem profesora dr. Konstantina Korotokova i prof.dr. Vladimira Voelkova, u Sankt Peterburgu, Rusija završen je 22. Međunarodni naučni kongres ‘Nauka. Informacije. Duhovnost.’ (XXII International Scientific Congress: Science. Information. Spirit.’).

Kongresu su prisustvovali učesnici iz Južne i Sjeverne Amerike, Europe, Azije i Afrike. Tokom dva dana oni su prezentirali iskustva iz primjene Bio-Well tehnologije u oblastima medicine i zdravstvenih tretmana, nauke o vodi, u poljoprivredi, hidroterapiji, informacijskim tehnologijama i drevnim arheološkim lokacijama.

O postojanju i mjerenjima energije piramida u BiH govorio je pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić. Naveo je naučne kriterije za definiciju piramida, svrhu ovih građevina, niz primjera ljekovitosti energije piramida te korištenje Bio-Well tehnologije u Visokom.

Veliki interes prisutnih je finaliziran pozivom Osmanagića da posjete Visoko i uvjere se u globalni značaj otkrića najvećih i najstarijih piramida u svijetu.

http://www.sis-congress.ru/schedule/

povezani članci

Najnovije