Srijeda, 28 Februara, 2024

Gradonačelnik Ganić ugostio predsjednika Uprave AS HOLDING Rusmira Hrvića

Gradonačelnik Mirza Ganić danas je u svom kabinetu ugostio predsjednika Uprave AS Holdinga Rusmira Hrvića.  Razgovarali su o projektima koji se realizuju u kompanijama koje pripadaju AS Holdingu koji je vodeći proizvođač hrane u Bosne i Hercegovini, ali i potrebnoj podršci svih građana u segmentu kupovine i korištenja domaćih proizvoda i usluga.
“Nacionalni interes svih nas je kupovina domaćih proizvoda, jer je to naša obaveza i odgovornost. Mi svoju ekonomiju moramo bazirati na vlastitim resursima, jer samo tako možemo poboljšati svoj ekonomski standard. Recept je jednostavan, osvijestimo se, kupujmo domaće, podržimo privredu Bosne i Hercegovine i iskažimo svoj patriotizam. U Visokom, ali i drugim dijelovima Bosne i Hercegovine proizvode se kvalitetni i konkurentni domaći proizvodi, samo ih trebamo konzumirati i staviti ispred uvoznih proizvoda” – kazao je gradonačelnik Ganić.
AS Holding u Visokom ima dvije firme koje zapošljavaju značajan broj radnika, ali i podržavaju različite društvene kategorije u našem gradu.

povezani članci

POPULARNO