Foto: U TOKU RADOVI NA SANACIJI LOKALNOG PUTA U MZ VRATNICA

Na području općine Visoko nastavljaju se interventni radovi na izgradnji i rekonstruciji lokalnih puteva. Trenutno su u toku radovi na sanaciji putne infrastrukture u Mjesnoj zajednici Vratnica.

Vratnica Rekonstrukcija Puta9

Postupkom javne nabavke , firma “GEO PUT” d.o.o. Maglaj je izabrana za izvođenje ovih radova, dok stručni nadzor vrši firma “BauArt” d.o.o. Visoko.

Kao i svi ostali radovi koji se neprekidno izvode na području naše općine, i radovi u MZ Vratnica se realizuju i kontrolišu putem Službe za lokalni ekonomski razvoj, komunalne poslove i zaštitu okoline Općine Visoko.

Vratnica Rekonstrukcija Puta5

Radovi odgovaraju svim tehničkim uslovima i ne stvaraju smetnje mještanima ovog naselja. Unatoč visokim temperaturama zraka, izvođači rade neprestano u cilju bržeg djelovanja.

Pored toga, vrše se i stalne kontrole ovlaštenih predstavnika Općine Visoko kako bi se zadovoljili svi standardi i ostvarili zadovoljavajući rezultati.

Riječ je o još jednoj aktivnosti u nizu koje Općina Visoko svakodnevno provodi, a njihovom  realizacijom mještani će dobiti sigurniju saobraćajnicu i  povoljnije uslove za obavljanje svakodnevnih obaveza.

Press Općine Visoko

VIŠE FOTOGRAFIJA KLIKOM OVDJE 

povezani članci

Najnovije