Subota, 22 Juna, 2024

DVODNEVNA PREDAVANJA DR. SEMIRA OSMANAGIĆA U NOVOJ MULTIMEDIJALNOJ SALI U PARKU „RAVNE 2“

U protekla dva dana (ponedjeljak i utorak, 17. i 18.septembar 2018.) godine, nova multimedijalna konferencijska sala, koja se nalazi u okviru parka „Ravne 2“, bila je mjesto na kojem je predavanja održao dr. Semir Osmanagić.

– Imali smo veliku čast, ali i veliko zadovoljstvo da održimo konferenciju i dvodnevno predavanja dr. Semira Osmanagića u našoj konferencijskoj sali, koja je najnoviji sadržaj ovog jedinstvenog parka „Ravne 2“. Konferencija je održana u sklopu redovne ture povodom jesenske ravnodnevnice, pa su tako predavanjima prisustvovali i gosti koji se nalaze u ovoj grupi. Jako smo zadovoljni odzivom, jer je sala oba dana bila puna zainteresiranih gostiju, što je sjajan znak da je izgradnja jednog ovakvog multimedijalnog objekta, pun pogodak. – kazala nam je programska direktorica parka „Ravne 2“, Azra Ohran Zubić.

Inače, dvodnevnim predavanjima dr. Osmanagića prisustvovali su brojni gosti, kako oni koji čine grupu koja je u našu zemlji stigla povodom jesenske ravnodnevnice, tako i brojni volonteri iz cijelog svijeta koji se trenutno nalaze u Visokom, ali i domaći gosti, kako oni iz drugih bh.gradova, tako i iz Visokog.

Tema šestosatne konferencije i predavanja bila je energija piramida u svijetu, kao i energija i fenomen bosanskih piramida, a Fondacija će i u budućnosti za sve domaće i strane goste organizirati brojne sadržaje u novom objektu parka „Ravne 2“.

povezani članci

Najnovije