Danas u 15 sati prozivka nogometaša Bosne

Danas sa početkom u 15:00 sati novi trener Mensur Džaviti izvršit će prvu prozivku nogometaša Bosne pred nastavak sezone.

U međuvremenu od održavanja vanredne skupštine, imenovanja novog predsjednika i upravnog odbora intezivno se razgovaralo sa igračima i usaglašavao se spisak potrebnih i onih na koje klub više ne računa.

Paralelno s tim radilo se i sa omladinskim selekcijama, održan je sastanak sa svim trenerima a novi koordinator omladisnkih selekcija Elvir Memić upoznao se i sa svim igračkim i infrastrukturnim kapacitetima sa kojima kojima Bosna raspolaže i koji su dugoročni plan i strategija novog upravnog odbora za narednih pet godina.

Iako je preuzeo klub u najnezahvalnijem trenutku, na polusezoni, Mensur Džaviti je za vrlo kratko vrijeme uspio okupiti 23 igrača koji su na širem spisku onih koji će konkurisati za prvi tim, planirana su i tri kvalitetna pojačanja uz novu politiku kluba oslanjanja na omladinske pogone gdje se već od kadetske selekcije planira davati šansa mladim visočkim igračima u prvom timu.

Mnoge stvari će biti jasnije nakon današnje prozivke kada će se medijima prvi puta zvanično obratiti i novi trener NK Bosna.

RTV Visoko/Visoko.co.ba

povezani članci

Najnovije