Subota, 13 Aprila, 2024

Bosanske piramide ponovo u hrvatskom kvizu “Milijunaš” – “Odete i uvjerite se, pametnom je dosta”

U sinoćnjoj epizodi kviza “Tko želi biti milijunaš?” u okviru programa HRT1 jedno od pitanja bilo je vezano za Visoko, a takmičarka nije imala dvojbe oko odgovora. Anamarija Nekić iz Zagreba sinoć je nastavila svoje učešće u kvizu “Tko želi biti milijunaš?” iz prethodne emisije, a prvo pitanje u nastavku tj. šesto po redu bilo je vezano za Visoko.

Naime, za 300 eura Nekić je morala odgovoriti na sljedeće: “Koji je gradić postao poznat zahvaljujući brdima u obliku piramida?”. Među ponuđenim odgovorima bili su navedeni: A) Stolac, pod B) Visoko, pod C) Široki Brijeg i pod D) Jajce.

Anamarija nije imala dvojbe oko odgovora te je kazala: “Znam da se radi o Visokom, mislim da je to skroz blizu Sarajeva”.

Voditelj Tarik Filipović, koji je mnogo puta boravio u posjeti Bosanskoj dolini piramida, imao je i odgovor i savjet za Anamarija. – Moj savjet, dovoljno ste pametni, odete, saslušate, prođete, osjetite i donesete svoj sud. Ja sam bio već 3-4 puta, odete i uvjerite se, pametnom je dosta. – kazao je Tarik.

 

povezani članci

POPULARNO