Srijeda, 17 Aprila, 2024

BOGAT PROGRAM U PARKU „RAVNE 2“ POVODOM DOLASKA JESENI

Kao i prethodnih godina, i ove godine Fondacija „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ u povodu dolaska jeseni, odnosno Jesenske ravnodnevnice 2018. priprema bogat program i brojne sadržaje koji će se dešavati u Arheološko-turističkom parku „Ravne 2“.

Program je planiran za subotu 22. septembra, a počinje od 12:00 sati nastupom Hare Krishna iz Sarajeva. Od 12:30 do 13:15 sati na programu su mađarske šamanske pjesme, dok će od 13:15 do 14:00 sati nastupati Accoustic Duo: Abas & Amina.

Nakon toga, u 14:15 sati je planirana projekcija filma „Misterija Bosanskih piramida“, Vinko Totić, u Multimedijalnoj dvorani u parku Ravne 2. Već brzo nakon starta projekcije, počinjemo sa pripremanjem logorske vatre ispred Multimedijalne dvorane, te Vas pozivamo da nam se uz zvuk akustičnih gitara pridružite.

Iz Fondacije pozivaju sve zainteresirane da budu dio ovog događaja i da nam se pridruže u subotu u parku „Ravne 2“. Pored nastupa planirano je i održavanje Sajma kristala, minerala, organske hrane i rukotvorina, a za sve posjetioce bit će servirana i bosanska kafa iz najveće džezve na svijetu, Vispakove ginisove džezve.

Svi ste pozvani da zajedno uživamo u bogatom programu, degustacijama, pozitivnoj energiji, predivnoj prirodi i druženju povodom Jesenske ravnodnevnice.

povezani članci

POPULARNO