Nedjelja, 14 Jula, 2024

ASTROLOGIJA ZA UTORAK

Ovan

Prepuni ste ideja kojima zasipate svoje okruženje. Iako ste omiljeni u društvu, postajete naporni jer previše pričate. Brzina kojom se izražavate drugim ljudima izgleda kao da ste površni, pa je savjet za danas da manje pričate a više radite.

Bik

Očekuju vas dobre vesti o značajnom novčanom prihodu, ali vam onda slijede i izdaci. Prividnom stabilizacijom finansijske situacije poboljšava se i vaše raspoloženje, pa se to pozitivno odražava na ljubavne odnose.

Blizanci

Bezazlena situacija s partnerom prijeti da se pretvori u ozbiljan sukob. Vaša očekivanja i ono što dobijate su u neskladu. Prije nego što zakomplikujete odnose, razmislite još jednom o tome da li je problem dovoljno krupan da biste od toga pravili dramu.

Rak

Pred vama je dilema da li da prihvatite dodatna zaduženja koja vam obećavaju dobru zaradu, ali i znatno povećanje obima posla. Ako se dobro organizujete, nove obaveze vam, dugoročno, mogu obezbijediti veliku isplativost.

Lav

Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju s voljenom osobom i egzotičnim putovanjima. Duhom ste daleko od mjesta boravka, pa bi bilo poželjno da se krajem dana spustite sa oblaka, u protivnom, slijedi vam bolan povratak u realnost.

Djevica

Kada niko ne zna kako dalje, vama se javi spasonosna ideja. Da biste sačuvali harmoniju, bez koje ne funkcionišete, u stanju ste da date sve od sebe kako biste na taj način premostili probleme. Budite racionalni, ne precijenjujte svoje sposobnosti.

Vaga

Promjenljivog ste raspoloženja i skloni nervozi, naročito u odnosu sa ukućanima. Pazite kakve obaveze prihvatate, jer niste u situaciji da ispoštujete sve dogovore. Ne igrajte na sve ili ništa, u ključnom trenutku bićete diskvalifikovani.

Škorpija

Pritiskaju vas rokovi. Vaši kvaliteti dolaze u pitanje jer ste prespori. Tenzira vas požurivanje, naročito kada je u pitanju obavljanje nečega što je, po vašem mišljenju, veoma važno. Ne podliježite atmosferi, držite se svoga tempa i dan će proteći u miru.

Strijelac

Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao zbog vas. Da biste to izbjegli, svoje obaveze završavajte lično i sami.

Jarac

Pravi je trenutak da mnoge stvari postavite na svoje mjesto, naročito ukoliko oko sebe imate osobe s kojima imate neraščišćene odnose. Vaš autoritet je na vrhuncu, ono što danas budete izgovorili, druga strana će shvatiti na najbolji mogući način.

Vodolija

Gubite previše vremena u pokušajima da okupite grupu ljudi koja bi se angažovala povodom zajedničkog cilja. Problem nije u tome što oni ne žele da sarađuju s vama, već je prepreka to što ne vide svi na isti način ono što je vama kristalno jasno.

Ribe

Ne prihvatajte na sebe nove obaveze, najbolje je da dan provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći priliv novca, koji velikim dijelom može riješiti finansijske probleme za koje trenutno nemate dugoročno rješenje.

povezani članci

Najnovije