Ponedjeljak, 15 Jula, 2024

ASTROLOGIJA 4. OKTOBAR 2019. GODINE

OVAN

Ne prija vam dominacija voljene osobe, a ne uzimate u obzir da je takav odnos izazvan vašim povlačenjem. Možda mislite da je druga strana to sama izrežirala. Ne zavaravajte sebe i druge, s prepuštanjem vođstva utrapili ste i svu odgovornost koja ide s tim.

BIK

Prihvatate nove poslovne obaveze iako niste sigurni kako one funkcionišu. Da biste sve savladali potrebno je dodatno vrijeme kako biste se osamili i natenane proučili stvar. Pošto za to nemate uslova, možda je mudrije da odustanete.

BLIZANCI

Vraćate se u ritam na koji ste navikli. Neki stari poslovi se ponovo aktiviraju, a vi ste zbunjeni raspletom, jer ste poslije dugog čekanja izgubili nadu. Sada kada je realizacija izvjesna, vi više niste sigurni da li je to ono što želite.

RAK

Ambiciozni ste i na putu da ostvarite velike planove. Ipak, zaboravljate da svi uspjesi stižu tek onda kada je pravo vrijeme za to. Za vas ovaj period nije ključan, pa se u skladu sa tim i ponašajte. Ako planirate put, razmislite o odlaganju.

LAV

Stiže vam podrška iz daleka. Vaš šarm je u punoj snazi, sve što smislite ima izgleda da se realizuje. Ipak, povedite računa, možete postati mamac za ljude koji nisu dobronamjerni. Osim toga, radite sve krajnje pošteno, jer u suprotnom, slijede vam novčane kazne.

DJEVICA

Finansijska situacija se stabilizuje, pravo je vrijeme da dobro raspoloženje podijelite s voljenom osobom. Stiže vam vijest koja može, nakratko, da prekine harmoniju. Danas ne razmišljajte o poslu, odmarajte, ali budite umjereni u hrani i piću.

VAGA

Sustižu vas umor, a moguće i prehlada. Očekujete blagonaklonost nadređenih osoba, ali to izostaje. Da biste danas bili pošteđeni, morate se jasno izjasniti. Ipak, budite pažljivi, svaka komunikacija u vidu pisanih poruka može se pretočiti u nesporazum.

ŠKORPIJA

Voljena osoba od vas očekuje nešto što je vama nerazumljivo. Razmišljate o konkretnim koracima kako biste uobličili i ozvaničili ljubavnu vezu. Ne donosite odluke pod takvim pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite.

STRIJELAC

Partner očekuje konkretan korak kojim biste uobličili i ozvaničili vezu. Ne popuštajte pod pritiskom ako niste sigurni da je to ono što želite. Dodatnu tenziju izaziva finansijska situacija koja se danas znatno komplikuje.

JARAC

Osjećate da vas neko ugrožava. Pobjeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osjetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat nekih promjena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

VODOLIJA

Sve aktivnosti su vođene u okviru projekta u koji ste odavno uključeni. Od vas se očekuju potezi kojima biste dokazali svoje mjesto u timu. Budite obazrivi, polje djelovanja je ograničeno i vaše mogućnosti mogu doći u pitanje.

RIBE

Višak slobodnog vremena vam daje prostora da se u sebi preispitujete da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promjenom ne dolazi zbog realno loše situacije već su u pitanju mnogo dublji mehanizmi koje, trenutno, ne možete da sagledate.

povezani članci

Najnovije