Nedjelja, 14 Jula, 2024

ASTROLOGIJA 2. OKTOBAR 2019.

OVAN

Važno je da se posvetite svom poslu i da danas uzmete stvari u svoje ruke kako biste uspjeli da ostvarite pozitivne rezultate. Niste spremni za vezu na daljinu iako vam se dopada osoba koja živi daleko. Izbjegavajte masnu hranu.

BIK

Očekuju vas neki troškovi koji bi mogli da poljuljaju vašu finansijsku konstrukciju i planove na ovom polju. Želite da napravite prvi korak ka osobi do koje vam je stalo. Možete da očekujete novu ljubav. Problemi sa plućima su mogući.

BLIZANCI

Bolje je da budete strpljivi u komunikaciji sa poslovnim okruženjem kako ne bi izazivali bespotrebne probleme. Ukoliko ste u vezi možete da očekujete povoljan dan tokom kojeg ćete uživati. Skloni ste gojenju.

RAK

Zabrinuti ste za svoje finansije i to vam stvara veliki pritisak. Imate potrebu da pravite neke promjene na polju posla. Pred vama je susret sa osobom koja bi mogla da pokaže da ima iskrena i jaka osjećanja. Izbegavajte alkohol.

LAV

Nije vam baš pretjerano povoljan period naglašen. Sve ukazuje na neke probleme i komplikacije na ovom planu. Moguće je da imate neke lične nesigurnosti i da zato teško sklapate nova poznanstva. Moguće je da su vam bubrezi osjetljivi.

DJEVICA

Nemojte da očekujete pretjerano važna dešavanja i promjene na polju posla danas. Niste sigurni šta možete da očekujete od osobe do koje vam je stalo jer je njeno ponašanje promjenljivo. Moguć je pad imuniteta.

VAGA

Imaćete šansu da pokažete da ste napredovali na poslu. Ponosni ste na sebe i na sve što ste postigli. Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom sa kojom je moguća neka duža veza. Redovno kontrolišite pritisak.

ŠKORPIJA

Ako se bavite privatnim poslom, pred vama je period koji bi mogao da vam donese manje probleme. Malo ste postali hladni u kontaktu sa partnerom kojem smeta vaše takvo ponašanje. Povećajte unos tečnosti.

STRIJELAC

Imate manje probleme na radnom mjestu. Biće vam potrebno neko vrijeme kako biste sve riješili. Ukoliko vam se dopada osoba koja je bila vaš prijatelj, imaćete mogućnost da se zbližite sa njom. Povedite računa o grlu i sinusima.

JARAC

Na poslu nema većih promjena i dan vam protiče generalno mirno. Možete da se nadate povoljnim okolnostima. Pred vama je dobar dan za nova poznanstva, promjene i pozitivna dešavanja. Povedite računa o ishrani.

VODOLIJA

Moguće je da ste danas pod velikim pritiskom i da ćete imati dosta raznih problema na ovom polju. Očekuju vas nesporazumi u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Dosta toga vas sada opterećuje. Moguća je glavobolja.

RIBE

Moguće je da ste zabrinuti za svoj posao i da vam se često čini da ćete na tom polju imati neke probleme. Očekuje vas period u kom ćete imati potrebu da sa voljenom osobom iskrenije razgovarate. Moguće je da vas muči nesanica.

povezani članci

Najnovije