Petak, 19 Jula, 2024

VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNA TRI DANA

U subotu u Bosni i Hercegovini očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15, na jugu zemlje do 17 stepeni.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini očekuje se pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša je moguća u Hercegovini, jugozapadnim i centralnih područja Bosne. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16, na jugu zemlje do 18 stepeni, prognoze su meteorologa Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine (FHZMBiH).

U ponedjeljak očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17, na jugu zemlje do 19 stepeni.

povezani članci

Najnovije