Petak, 19 Jula, 2024

Velike muzičke zvijezde stižu u Visoko

U kabinetu gradonačelnika Ganića upriličen je radni sastanak, a u cilju uspješne organizacije  manifestacije Dani trgovine, kulture i sporta „Visočko ljeto 2024.“.
– U proteklim godinama Visoko smo visoko pozicionirali na ljestvici kulturnih dešavanja u Bosni i Hercegovini i taj nivo ćemo održati i u ovoj godini. U Visokom će nastupiti Bajaga i instruktori, S.A.R.S. , Adi Šoše, Ilma Karahmet, Semir Cerić Koke i Sidik Šabanović. Naš cilj je da Kraljevski grad Visoko u ovom periodu bude centar regije, a veličanstveni koncertni sadržaji to obećavaju. U Visoko se izlazi i posebno smo sretni  zbog toga.”– kazao je nakon sastanka gradonačelnik Mirza Ganić.
Dani kulture i sporta će biti održani u periodu od 21. do 26. jula, dok će se od 27. jula do 2. augusta održati Dani trgovine, popularni visočki vašar. Zakupa štandova su oslobođene porodice šehida i poginulih boraca i RVI iz Visokog koji imaju svoju registrovanu djelatnost, a tokom trajanja cjelokupne manifestacije u Visokom je besplatan parking.
GRADSKA UPRAVA VISOKO

povezani članci

Najnovije