Četvrtak, 25 Jula, 2024

NOVOSTI IZ TAEKWONDO KOLEKTIVA “BOSNA”: 144 ČLANA POLOŽILA ZA VIŠI POJAS

Taekwondo kolektiv “Bosna” je u sali MSŠ “Hazim Šabanović” u Visokom organizovao je jubilarno 20. polaganje za viša učenička zvanja, odnosno za više pojaseve.

Komisiju su sačinjavali: Edin Kajević, predsjednik i glavni trener, Edin Valjevac, predsjednik Skupštine Taekwondo Saveza BiH, Elvir Špiodić, sekretar TKD “Bosna” i Almin Kajević, trener u TKD “Bosna”.

Polaganju je pristuplilo 144 polagača sa svih punktova kolektiva “Bosna” iz četiri općine (Visoko, Breza, Vareš i Ilijaš).

“Tokom polaganja, za sve prisutne upriličen je i šou program od strane trenera našeg kolektiva, a kasnije smo našim mladim trenerima uručili prigodne zahvalnice i poklon (dobok), za istaknuti rad i doprinos napretku našeg kolektiva “Bosna”. Našim članovima, koji su polagali za crne pojaseve, 15. marta ove godine, verificirane od Taekwondo Saveza BIH, također su dodijeljeni certifikati o položenom POOM/DAN crni pojas dostavljeni iz Kukkiwona”, izjavio je Edin Kajević – Kaja.

Svoje vještine, brzinu, snagu, kao i umjetnost pokreta u prepunoj sali pokazalo je 144 polagača, a na kraju polaganja svi su dobili certifikat.

povezani članci

Najnovije