Utorak, 23 Jula, 2024

KOMPANIJA DEL CO IZ VISOKOG ORGANIZIRALA PREZENTACIJU BRENDA BOBCAT

Kompanija Del – Co d.o.o. iz Visokog kontinuirano posluje već 26 godina kao prepoznatljiva kompanija na tržištu građevinskih mašina i opreme u Bosni i Hercegovini. Sa ponudom građevinskih mašina navedenih brandova u rasponu od 0,8 tona do 70 tona težine može odgovoriti najsloženijim zahtjevima kupaca. Dugogodišnje iskustvo unutar djelatnosti, a posebno postprodajni proces i servis, garant su zadovoljstva klijenata.

Druženje sa kupcima i prijateljima kompanije upriličeno je u hotelu Termag na Jahorini, gdje su prezentirani novi modeli Bobcat građevinskih mašina, te akcijski uslovi finansiranja. Prisutni su iskoristili priliku da testiraju nove modele kao i da saznaju više o velikom broju funkcija koje omogućavaju napredni alati Bobcata.

Direktorica kompanije Aida Prelić naglašava kako je Bobcat lider i bez konkurencije u compact segmentu građevinkih mašina, a posebno je istaknula akcijske uslove finasiranja koje su za kupce obezbijedili Bobcat i Unicredit grupa.

Odnos cijene, roka isporuke, brzog servisa, uslova finansiranja, a posebno kvalitete višenamjenskih Bobcat građevinskih mašina najbolja su ponuda u mini segmentu građevinskih mašina u Bosni i Hercegovini.

Sve informacije o ponudi građevinskih mašina Bobcat, Doosan, MST, Montabert, Weber, Mt, kao i druge informacije možete dobiti na www.delco.ba ili www.bobcat.eu, te pozivom na telefonske brojeve 032/735 – 575 ili putem maila: info@delco.ba.

povezani članci

Najnovije