Nedjelja, 14 Jula, 2024

JP Visoko Ekoenergija ostaje generalni sponzor RK Bosna Visoko

U prostorijama JP Visoko Ekoenergija danas (srijeda, 10. juli) je upriličeno potpisivanje novog ugovora kojim ovo preduzeće i u narednoj sezoni ostaje generalni sponzor RK Bosna Visoko Ekoenergija.

Amer Hindija – direktor JP Visoko Ekoenergija i Mustafa Ćuprija – novoimenovani predsjednik UO RK Bosna Visoko Ekoenergija naglasili su zadovoljstvo činjenicom da se nastavlja trogodišnja uspješna obostrana saradnja, koja će, kako se nadaju, rezultirati povratkom tamo gdje je klubu i mjesto, a to je najelitniji razred bosanskohercegovačkog rukometa, odnosno Premijer liga.

Poručeno je da će novoimenovana uprava učiniti sve da opravda uložena sredstva uz poseban akcenat na rad u omladinskim selekcijama kluba, kako bi se i dalje stvarali rukometni talenti koji će u bliskoj budućnosti biti nosioci igre u seniorskom dresu s ciljem povratka najpopularnijeg visočkog sportskog kolektiva, koji ove godine slavi 70. rođendan, na staze stare slave i prepoznatljivosti.

Upućen je i poziv svim zainteresovanim privrednicima i sponzorima da pruže neophodnu podršku radu i funkcionisanju kluba koji samo zajedničkim snagama i sinergijom može ostvariti zacrtane ciljeve u narednom periodu.

Podsjećamo i da je prije dva dana održan sastanak Upravnog odbora sa igračima kluba, koji će u narednoj prvoligaškoj sezoni biti nosioci igre u “zelenom” dresu, a nove informacije vezane za jačanje organizacijskih i igračkih segmenata kluba se očekuju u narednim danima.

Videoprilog emitujemo večeras u emisiji Visoko info.

Slaven Mirković

 

 

 

 

 

 

 

 

povezani članci

Najnovije