Petak, 19 Jula, 2024

ASTROLOGIJA ZA 27. SEPTEMBAR 2019. GODINE

Ovan

Danas nije dan za neke promjene. Dogovorite se oko nekih bitnih stvari sa partnerom. Pazite na rokove.

Bik

Jako vam je bitno da vas partner podržava u svemu. Ne donosite nagle odluke vezane za privatni život. Bilo bi dobro da se bolje organizujete.

Blizanci

Imate potrebu da promijenite neke stvari u vezi. Mogući su problemi na poslu zbog nesporazuma sa drugima. Potrudite se da poboljšate komunikaciju.

Rak

Ne opterećujte se previše tuđim stavovima. Pokušajte da napravite kompromis sa partnerom u vezi stvari koje vas duže vrijeme opterećuju. Danas je idealan dan za saradnju sa drugima, za kompromise.

Lav

Dobro vam sve ide u vezi, ali pretrpanost obavezama može dovesti do problema. Danas ste prilično nezainteresovani za svaku mogućnost veze, ako ste slobodni. Ne slušajte tuđe savjete.

Djevica

Danas je dan za strast, zabavu i flert. Energični ste, ali ne želite da radite ništa što vas nervira. Fokus za rad nemate i veoma ste rasejani.

Vaga

Nemojte da zapostavljate partnera zbog obaveza. Niste raspoloženi za raspravu. Preko neke osobe koja vam je bliska, možda preko prijatelja, možete da upoznate neku zanimljivu osobu.

Škorpija

Ako ste u vezi, bilo bi dobro da idete na put sa partnerom. Pazite na rokove. Potrudite da uradite sve što možete sami.

Strijelac

Danas neće biti promjena, više vam prija da se družite samo, nego da se okrenete nekom ko je potencijalni partner. Moguće su neke greške na poslu, radite obazrivije da biste ih izbjegli.

Jarac

Nemojte previše emotivno da reagujete danas. Zadržite privatne stvari za sebe. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će vam se jako dopasti.

Vodolija

Dobro se osjećate u vezi. Ako ste slobodni, danas ste previše posvećeni poslu. Osjetljivi ste i napeti.

Ribe

Neka osoba sa kojom ste imali prijateljski odnos želi nešto više. Fokusirajte se da biste sve odradili kako treba. Pod stresom ste zbog previše obaveza.

povezani članci

Najnovije