Utorak, 16 Jula, 2024

400 POKLON KARATA ZA PREDSTAVU „PARTIJA REMIJA“

Gradonačelnica Amra Babić i Grad Visoko ove godine, u okviru svečanog obilježavanja Dana Grada Visokog, poklanjaju sugrađanima  400 karata za predstavu „Partija remija“ koja će biti odigrana 28.08.2019. godine u 20:00 sati u Kulturnom centru „Altindag – Visoko“.

Ova duodrama govori o dvoje starih ljudi, koji se sreću u potkrovlju staračkog doma, jer oboje traže svoj mir i bijeg od istine. Da bi prekratili vrijeme, počnu igrati remi. Ta zabava, na početku, puna smijeha i druženja, prerasta u međusobnu borbu u kojoj otkrivaju što ih tišti i boli. U predstavi igraju naši sugrađani, prvaci BNP Zenica,  Faketa Salihbegović – Avdagić (Monika) i Mugdim Avdagić (Martin).

Obavještavamo građane da svoje karte mogu rezervisati putem facebook stranice Gradske uprave Visoko ili pozivom/sms-om/viberom na broj 061/141/452 kao i u prostorijama Radio – televizije Visoko.

Napominjemo da u rezervacijama navedete ime i prezime osobe na koju glasi rezervacija. Svi zainteresovani svoje karte će moći podići na recepciji Gradske uprave svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati.

Rezervišite svoju kartu na vrijeme.

 

Press Grada Visoko

povezani članci

Najnovije