Utorak, 23 Jula, 2024

Zapaženi rezultati visočkih veterana na 42. Festivalu tenisa u Vinkovcima

Na 42. Festivalu tenisa u Vinkovcima učešće su uzeli i veterani iz Visokog

Finalisti su bili Agić i Alerić u dublu koji su u dramatičnoj završnici izgubili i tako na kraju završili na drugom mjestu. Također u dublu samo u kategoriji 50 + igrali su Bešlagić i Trako koji su također poraženi u finalu.

Kokoruš Slobodan je izgubio u polufinalu od profesionalnog igrača Šeste uz veliku i neizvjesnu borbu na terenu.

Na ovom turniru debitovali su Ugarak Nihad i Ugarak Meldina, Emir Karavdić i Edin Šabanović a naš grad i našu ligu je predstavljao Vedin Musić prosljavljeni reprezentativac.
Možemo reći da su naši sugrađani dostojanstveno branili boje grada.

Preko 265 natjecatelja na 42. Festivalu tenisa u Vinkovcima

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba Vinkovci od 1. do 3. rujna uspješno je održan 42.Festival tenisa za dame i gospodu koji se ove godine održao u čak 14 kategorija, okupio je 265 natjecatelja, preko stotinu gostiju iz 15 država, 50 gradova , odigrano 400 mečeva, a prikazan je odličan tenis u sva tri dana održavanja.

U kategoriji ispod 30 godina pojedinačno za gospodu , prvo mjesto osvojio je Matija Tešić (Loznica), dok je drugi bio David Udovičić (Kiseljak). U kategoriji preko 30 godina pojedinačno za gospodu, prvo mjesto osvojio je Dario Večerić, druga mjesta su podijelili: Matej Dumbović, Aleksandar Tomas (Srbija), Ivan Begić (Vinkovci), Marko Marjanović i Andrija Kartelo.

U kategoriji preko 40 godina pojedinačno za gospodu, prvo mjesto osvojio je Damir Šesto iz Vinkovaca, dok su druga mjesta podijelili: Borislav Bugarski, Anes Zukić (Bosna i Hercegovina), Edin Ljumanović (Bosna i Hercegovina), Saša Marić (Bosna i Hercegovina), Mario Šlibar (Slavonski Brod), Igor Ivić (Zaprešić).

U kategoriji preko 50 godina pojedinačno za gospodu, prvo mjesto osvojio je Nenad Jandrić (Bosna i Hercegovina), dok su druga mjesta podijelili: Dragan Stefanović, Vedin Musić, Marun Mahmutović, Emir Bešlagić. U kategoriji preko 60 godina prvo mjesto osvojio je Janko Brač (Vukovar), druga mjesta su podijelili: Ismir Brkić (Zenica), Šime Mikas (Šibenik), Nikola Štefanac (Vinkovci), Ivan Iličić (Vinkovci),Franc Žitnik (Slovenija).

U kategoriji do 50 godina za dame pojedinačno, prvo mjesto osvojila je Tajana Prgar (Zagreb), druga mjesta su podijelili Vesa Islami (Priština), Sanja Majstorović (Vinkovci), Sanja Antolić (Sisak). U kategoriji preko 50 godina za dame , prvo mjesto osvojila je Zorka Bratinić (Zagreb), druga mjesta podijelile su: Miranda Cama (Sarajevo), Dina Jurenić (Zagreb), Nada Ljubičić.

U kategoriji dama parovi prvo mjesto osvojile su Ivana Marinović / Matea Smolčić (Vinkovci), drugo mjesto osvojile su Senka Kosanović (Zagreb) / Martina Papac (Vinkovci).

U kategoriji muških parova do 45 godina prvo mjesto osvojili su Kristian Ikić (Vinkovci ) / Mario Šlibar (Slavonski Brod), dok su drugi bili Amer Agić ( Bosna i Hercegovina) / Antolić (Sisak).U kategoriji muških parova preko 45 godina  prvo mjesto osvojili su Perković /Jurić (Zagreb), dok su drugi bili Lazić / Stefanović (Srbija).

U kategoriji mješovitih parova do 45 godina, prvo mjesto osvojili su Matea Smolčić (Vinkovci) / Matej Dumbović (Sisak), dok su drugi bili Kristian Ikić i Martina Papac (Vinkovci).  U kategoriji mješovitih parova preko 45 godina prvo mjesto osvojili su Zukić i Jurenić, drugi su bili Velić /Sadak.

Ovogodišnji 42. Festival tenisa prigodnim riječima otvorio je vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić, dok je na kraju turnir, također prigodnim riječima zatvorio predjednik Teniskog kluba ”Vinkovci” Domagoj Bubalo, koji je između ostaloga rekao:

-Ove godine imali smo izuzetno tešku organizaciju, jer je bilo 265 sudionika iz čak 16 država, što je rekord dosadašnjih Festivala tenisa, međutim imali smo dobru ekipu u organizaciju i sve je na kraju bilo odlično.Znali smo da samo zajedničkim angažmanom svih nas u organizaciji možemo posložiti sve super do kraja.Svi pobjednicima želim ovom prilikom čestitati, gledali smo odličan tenis, a sad polako krećemo s pripremama za 43.Festival tenisa, rekao je Domagoj Bubalo, predsjednik Teniskog kluba Vinkovci.

RTV Visoko/tk-vinkovci.hr

povezani članci

Najnovije