VISOČKI POLJOPRIVREDNICI UZ PODRŠKU GRADSKE UPRAVE OSTVARUJU ZAPAŽENE REZULTATE

328

Uprkos kompleksnom trenutku i brojnim problemima, zahvaljujući kontinuiranim naporima, poljoprivrednici sa područja našeg grada uspijevaju ostvariti zapažene rezultate kojima se mogu pohvaliti.

Tokom razgovora sa Emirom Džafićem – predsjednikom Udruženja „VI-MILK“ Visoko osvrnuli smo se na protekli period uz najavu budućih aktivnosti ovog Udruženja.

Zikret Smajić je uime firme „ENTA“ d.o.o. Visoko istakao zadovoljstvo, te poručio da, bez obzira na težak period, poljoprivrednici nastavljaju borbu i aktivnosti na poboljšanju cjelokupne situacije.

Još jednom je naglašeno da je podrška visočke Gradske uprave ključna prilikom prevazilaženja svakodnevnih problema uz nadu da će obostrana besprijekorna saradnja i dalje biti nastavljena.

Svim poljoprivrednicima želimo mnogo sreće i uspjeha prilikom budućih poduhvata i nadamo se znatno povoljnijim trendovima na lokalnoj i globalnoj sceni.

Opširniji prilog sa izjavama Emira Džafića i Zikreta Smajića pogledajte večeras (srijeda, 18. maj) u informativoj emisiji Info Visoko.

Slaven Mirković