VISOČANKA AMELA SULJIĆ- MAKE UP UMJETNICA U SVIJETU BLOGERICA

2390

Amela Suljić, make up umjetnica iz Visokog, vratila se sa snimanja šou programa “Ja blogerica” sa pregršt lijepih uspomena koje će joj uveliko koristiti u budućem radu.

“Imala sam tu čast i zadovoljstvo da prođem na castingu te u ulozi make up artista provedem zaista predivnih i uzbudljivih mjesec dana u najprestižnijim sarajevskim hotelima. Šminkanje učesnica šoua ‘Ja blogerica’ i druženje sa njima donijeli su mi nova pozitivna iskustva, a  neka su već prerasla u prijateljstva.”- ispričala nam je Amela koja je za manje od dvije godine u make up svijetu izgradila pozitivan rezultat koji iz dan u dan potvrđuje stotine zadovoljnih djevojaka.

“Ništa mi nije bilo teško uraditi za deset djevojaka, podijeljenih u dva tima. Svakodnevno su odgovarale izazovima i zadacima koji su bili pred njima.

Bila sam zadužena za njegovanje i izgled njihovih lica te sam dala sve od sebe da naglasim sve ono lijepo što crte njihovog lica ističu.”- pojašnjava mlada Visočanka koja je osim učesnica, šminkala i voditeljicu tv šoua Hanu Hadžiavdagić, koja ju je oduševila svojom harizmom i opuštenošću.

“Kada nešto zaista zavoliš, srcem radiš, onda tu rezultat ne izostaje. To je moja formula za bavljenje make up čarolijama. Nadam se novim izazovima i učešćima u drugim televizijskim projektima.”- poručila je Amela Suljić za kraj razgovora.