U SUBOTU RUKOMETNI OBRAČUN-VISOČANI PROTIV VISOČANA

281

U subotu 18. marta svi putevi vode u KSC “Mladost” Visoko. U rukometnom derbiju koji starta od 17 sati vidjećete visočki rukometni tim koji bi sigurno bio u borbi za šampionsku titulu da se visočki rukometaši ne nalaze u dvije ekipe. RK “Bosna Ekoenergija” i RK “Vogošća”. Vruć visočki parket u borbi za opstanak u društvu najboljih i visočka ekspedicija iz Vogošće. Trenerski obračun učenika i učitelja. Jamaković- Skopljak.

U svakoj utakmici razbranjen golman je uslova na putu ka pobjedi. Faris Žiga je najboljoj ekipi u Ljubuškom skinuo skoro dvocifren broj zicera. Nada se pobjedi. Kako on tako i suigrač Adnan Jamaković. Očekuju veliku podršku publike. Visočki akteri se znaju još od pionirskih selekcija. Ko će koga bolje skenirati i nadmudriti? Vogošća je favorit, ali sa punim tribinama domaćin ima šansu.

Prilika je ovo da se pogleda odlična rukometna utakmica, te da se shvati da izdanci visočke škole rukometa moraju konačno biti zajedno u šampionskoj ekipi koju će krasiti visočko-šampionska navijačka atmosfera sa tribina.