TKD CRNI LABUDOVI: RIJAD AHMIĆ NASTUPIO U SLOVENIJI

278

Predstavnika na prestižnom turniru u Sloveniji je imao još jedan trofejni visočki sportski kolektiv, TKD klub Crni labudovi.

Državni i federalni prvak Rijad Ahmić u pratnji trenera Raifa Ahmića je nastupio u kategoriji do 73 kilograma i nakon velike borbe je poražen od šestog nositelja na turniru, predstavnika San Marina rezultatom 2:1.

Ovo je bio prvi Rijadov turnir iz najače G serije, tako da zaslužuje sve čestitke na prikazanoj borbi i kvalitetu, koji će zasigurno, uz sticanje iskustva, u narednom periodu dodatno doći do izražaja.

Iz kluba su posebnu zahvalnost uputili brojnim sponzorima i saradnicima koji su omogućili učešće na međunarodnom turniru iz najkvalitetnije G serije, a naredni turnir ovog renomea će biti održan u albanskoj prijestolnici Tirani i tada očekujemo novi zapažen Rijadov nastup.

Podsjećamo i da klub odnedavno trenira u sjajnom ambijentu novih prostorija na stadionu Luke te pozivamo zainteresovane da postanu novi članovi i dodatne informacije potraže na FB stranici TKD kluba Crni labudovi.

Slaven Mirković